Friday, May 16, 2008

Roti canai, nasi lemak, teh tarik

Tiba2 saja terlintas di kepala nak bersarapan di luar esok, di Tanjung Emas Muar, lepas tu boleh Nurin main2 buaian. Pagi2 tentu kurang orang, kecuali orang berjogging.

Larat ke cik abang nak bangun pagi2 buta esok??? Kalau dia tak bersengkang mata sampai jam 2 pg seperti biasa mesti boleh.

heret sekali anak2.

Roti canai atau nasi lemak dengan teh tarik.

3 comments:

sebol said...

In the other news, aku & wawa gi makan di Bentayan (jumaat malam sabtu).

"Kalau kita stay sini sampai esok pagi, boleh makan lontong"

Wawa said...

kak,

smlm kitorang makan kat bentayan.

1st time pergi selepas ada anak. Dulu2 masa takde umar selalu la makan.

Pastu tadi gi tanjung.

Makan asam pedas, dan rojak petis, dan mee bandung, dan lai chi kang.

Oh akak tak pergi ya?

bina said...

tak pegi sebab tak de reason nak kuar pagi2 buta tadi. nak cakap kat mertua apa karang kalau dia tanya "nak ke mana ni pepagi ni???". dan pantang dia kuar umah tak makan dulu, walhal kita ni nak pi carik sarapan luar pepagi :P kitorang pi booked hotel kat muar tuk esok, gile tak. bosan la duk reramai kt umah ni sesekali nak ngan family sendiri je