Wednesday, January 27, 2010

mid night show.

Already 11. tapi dah lama tak de masa bersenggang, dapat on notebook atau watching any tv program. sebab sekian minggu anak2 tak tidur selagi kami tak tidur.

Abang dapat download Alvin & the chipmunk siang tadi. Semangat nak tgk movie through our new plasma TV. dah 2minggu kami setup tv tu. kali ni memang kena tangkap yg lekap kat dinding, langkah berjaga2 supaya tragedi lama tak berulang kembali.

So A&C , our 1st movie malam ni, ada 1,2 lg movie bakal menyusul (ntah malam bila), abang dah siap2 download simpan dalam harddisk.

Masa beli tv ni hari tu ada free gift, DVD player. so easier lah sebab ada usb port, bole sambung pendrive, utk tgk movie.

1 comments:

najib said...

fuh lawa kak bina tv plasma
huhu