Wednesday, April 30, 2008

Firewall dah ok

Semalam petang aku terpaksa mengalah, terpaksa panggil vendor, sebab aku tak berjaya selesaikan sendiri masalah yang melanda.

Patut la lately nih, org2 sekeliling kata boleh masuk youtube, tv3.com.my, gua.com.my dan begitu lembab untuk browsing. Kusangka filtering ku berjaya, rupanya tidak.Untuk ingatan ku sendiri: aku kena semak semula ke xxx.100.

dan pg ni terasa perkara2 tak sepatutnya berlaku pulak. terlalu tight kah firewall ni?

kena tgk godek semula nampaknya macam ni.

2 comments:

sebol said...

filter "Azurah" sekali ke?

blog yang ada tulis "Datin Azurah" kena filter tak?

bina said...

Kalau dapat tittle Datin tu dengan cara "beli" kena filter lah. tapi tak sure lg nak letak condition filter tu camna