Tuesday, April 29, 2008

Kawan Lama

Hari ni mood tak berapa ok, firewall dok tak betul sejak minggu lepas, lemah nya nak troubleshoot what's happening. Tapi kena godek gak.

ooohhh 2 orang dari tempat lama ku yg banyak kenangan..INSPEN...

terima emel sesaje dari kawan lama , aku terus call opis lama dan dia masih di situ. Kak Hazirah, paling aku ingat ttg dia ni, dia sering teman aku ke mana aku nak pergi atau nak makan sewaktu aku mengandungkan Nurin. Masa tu berjauhan dengan suami, kawan2 la yg jadi peneman. Paling selalu kami pergi Warta Bangi dan Nilai 3. Shopping dan shopping. dan seperkara lagi Nasi Dagang Mak Kak Ha. waktu aku mengandung aku suka makan nasi dagangnya. Orang ganu kan.

Dan tup, tup Kak Laila pulak YM. Vendor masa kat INSPEN dulu. Ingat lg kami sama2 pregnant tapi dia bersalin lebih awal dariku. Ada satu hari tu sama2 teringin makan McD, mujur ada Mc D dekat.

Lamanya tak jumpa korang, tetiba rindu la pulak...

2 comments:

Laila said...

Miss U too..dah lama tak buat keje browsing nie, sejak masuk streamyx kat umah, baru la tertegur sana sini. Tiba2 jer tgk gambar YM Bina, dah ada baby lain... sungguh ketinggalan masa.

p/s: Tertekan kena sign up dulu utk komen..heee

bina said...

patut pun da lama tak nmpk akak online. sy pk mesti akak bz giler kat SUNWAY tu.