Tuesday, May 27, 2008

KL, daku datang...

Seawal 5 pagi aku dah bangun dan siap2 buat sarapan roti lapik dengan telor goreng dan air nescape susu.

Bancuh susu adam dan milo nurin , pastu angkut masuk dalam keta. jam 6.10 minit kami bertolakke pejabat. Anak2 nyenyak sambung tidur dalam kereta.

aku terlewat 15 minit, janji dengan driver kereta opis 6.45 pg.

Hmmmm sedihnya nak tinggalkan anak2 dan suami.

:(

Dah tu bila da masuk KL terpusing2 carik Dorset Hotel ni. Aku lupa nak print pelan ke sini.

Sudahnya pukul 10 pg baru aku check in. (patutnya kul 2ptg semalam dan check-in) Aku bermalas-malasan nak ke sini.

Dan sampainya di sini dapat berita buruk, sungguh buruk!!!! , selain 3 hari meeting kat Penang minggu depan 2 hari sebelumnya ada meeting. Juga dipenang. Kat pulau. Bole tak aku boikot senyap2 tak pegi haaa ??????

Apa ni... kan orang ada keluarga, ada anak2. Tak boleh ke sekalikan meeting tu kan. Jimat duit kerajaan. jimat masa, jimat tenaga, jimat segala2 nya.

Tak suka! Tak suka! Tak suka!

1 comments:

Wawa said...

ah boikot je kak

diorang ni ingat kita ni takde rumahtangga ke?