Tuesday, June 3, 2008

A very busy day . Me a busy bee

Teman sepejabat ku pepagi da YM kata dia feel ada contraction. Haaa... dia baru 31 weeks, takkan nak deliver dah kot. tapi dia tu ada history deliver awal. Matilah aku kalau seawal ni dia bersalin.

Time ni lah telefon opis ni dok krang kring krang krung...

:(

dari pagi dah berbelas panggilan masuk.

hmm dia bersalin sekarang ke kemudian ke, aku tetap kena jalankan tugas dia juga. so what to worry.

yg penting dia selamat pastu dia naik kerja semula.

zurah, jangan amik cuti lepas bersalin lelama tau

:)

2 comments:

Zura said...

Lepas bersalin saya ambik cuti jaga anak 5 tahun ok. Time tu akak pun dah naik 44 kot.

bina said...

amin... mudah2an doamu dimakbulkan
:)