Wednesday, September 17, 2008

lauk buka puasa laieee

Petang ni aku skip. Lari dari closing 5S pre-assessment. pagi tadi opening punya taklimat lama giler. tapi dapat info yg bagus. Memang banyak lagi lerrr keja ke arah 5S ni kena buat.

Aku dan kakakku pi kantin cari lauk buka puasa. Semalam kitorang tercari2 siput sedut, sampai pi masuk tanya kat dalam dapur ada tak siput sedut. Makcik @ kakak yg masak tu kata - siput sedut tak de dik, air pasang ke apa ntah jawapan dia, tu sebab tak de siput sedut.

Then hari ni sekawah siput sedut masak lemak. Nyum, nyum, nyum. Aku beli skali paru lembu masak sambal, cam best je.

Selang sehari aku ambik hati ayam, buat cover buat tambah darah. Cam pucat je skang nih, nnt pi klinik kena komen lelebih pulak dengan nurse or doctor.

2 comments:

Wawa said...

kak pukul berapa kantin mula meniaga?

saya nak pergi beli lauk kat sana lah

bina said...

kul 3 da start