Sunday, October 19, 2008

Servis terbaik (body massage)

Malam sabtu yg lalu, BIL buat kenduri arwah. Im not taking leave on that friday (siangnya). Yang kat rumah boleh je buat segala persiapan, tanpa tenaga kami. Merajuk pasal, sumbangan tenaga sebelum tak dihargai ke ni?isk, isk, isk

After office, kami pos anak2 ke rumah mak ku. Niatnya nak menghulur tangan kat rumah MIL. Kerja keras le kami. few siblings ada yg balik.

Hasilnya, esok harinya badan ku tak tentu arah rasa. Think i need body massage. This morning i ve made an appointment @4pm. kena tunggu abang balik keja sbb no one to take care of adam.

Kami sampai @ 4.15 and the session goes till 5.30pm. This mak cik terkenal kat kampung kami. Tip top la dia nyer service. Memula nak urut perut je, sebab perut ni rasa cam sempit je kat bawah, cam baby turun. tapi baru je mula sesi, rasa nak muntah sesangat. makcik tu kata tak leh, kena start ngan urut kepala, then badan, and baru perut. Sebab dah banyak sangat angin dalam badan.

She said , aku merancang memain, kalau tak camna leh sangkut sorang lg ni. Haiiiiya makcik rezeki Alah nak bagi. Aku senyum je..... "dah rezeki dari Allah makcik"

Alhamdulillah, rasa best je badan, lepas kena body massage. Aku mula dapat khidmat dia sejak Nurin dalam kandungan. Memang satisfied lah. Cuma sejak2 ni dia banyak sangat appointment, jadi susah nak dapatkan masa dia. dan suami dia pun dah tak bg urut waktu malam cam dulu2.

0 comments: