Monday, January 5, 2009

1st day

1st day :-
  • datang kerja pada tahun 2009 (sebab jumaat lepas ambik cuti) hampir terlambat punch sebab tak expect jam sesangat kat jalan
  • adikku wana jejak kaki ke sekolah menengah (form 1)
  • tulis nota/log kerja kat buku baru - tutup dah buku 2008 kecuali ada apa2 nak reffer
harap aku dapat langsaikan kerja2 ku secepatnya sebelum cuti bersalin. Bila dikira2 tolak cuti weekend, cuti umum aku kerja cuma lebih kurang 30 hari or less sebelum sampai hari aku deliver.

Dear baby, jadi lah yang elok2 aje. Bit worried lah sebab masa buat baby scanning jumaat lepas,doktor kata kepala baby berada di atas. Breech lah maknanye tu kan. At the age of 33 week, position dia camtu. Dan satu lagi dr kata your baby weight dah terlebih sikit dari yg normal. sepatutnya sekarang ni 1.8 kg, tapi dah 2.0kg sekarang. Aku doa agar semuanya elok, dalam saat2 begini apa lagi yg boleh dibuat... pasrah saja lah...

1 comments:

sarahaiman said...

30 hr je lg nk keje?uish..tk lame dh tu k.bina...bile ek edd k.bina?kejap btl mase berlalu kan?jaja pun dh lame tk jenguk blog k.bina nih..

insyaAllah..jaja do'akan smg k.bina dpt melahirkan bb dgn normal dan selamat..pk yg baik2 je ok n keep on praying...take k!!!