Tuesday, July 21, 2009

Bengkel Php

Saya ni nama saja orang IT, tapi saya tak pandai buat program, tapi lately saya suka nak belajar buat. Jadi tadi adalah kali kedua, kami seat together konon buat bengkel singkat2. At least boleh jugalah tambah2 bilangan kursus nak capai SKT 7 hari berkursus.

Kena pulak sekarang ni semuanya nak 'e' , e tulah, e nilah,

kami diguide oleh seorang staf, ex-kerja swasta. Baginya semua boleh di e kan, waaaahhh hebat bunyi nya, tapi saya pikir memang dia boleh buat.

Kumpul2 maklumat, lepas tu dia merenung2, telek2 senarai table2 yg dah disenaraikan.

Dia kata biar dia bawa balik hasil perbincangan tadi, mana tau idea datang masa drive kereta ke.

Hmmmm sapa kata senang nak buat programming. Saya cukup kagum dengan orang yang boleh bangunkan sistem, walaupun sistem tu se simple nak key in data, atau cuma nak papar data saja..... Tapi di era-era ini lah ada orang mintak sistem macam mintak air

1 comments: