Wednesday, July 1, 2009

Jadi lebih rumit

Sejak semalam petang Adam tak makan dan tak minum apa2. Last dia minum adalah susu yg saya bubuh dalam kotak susu strawberi.

Saya sendiri menangis bila dia menangis. Malam tadi kami dapat lap nanah pada gusi dia, memang dia meronta kesakitan tapi terpaksa juga lah.

Jam 11.45 malam saya telefon bos, mohon untuk cuti samada 1 atau 2 hari. Minggu ni schedule penuh dengan meeting. Ahhh pening kepala banyak sangat meeting ni. Kawan2 terpaksa ganti saya lah nampaknya.


2 comments:

nuni said...

Kesiannya..saya pun kena hati2 jugak Ammar pun masih tak mau berhenti isap puting jugak...pastu diletakkan merata2..

bina said...

tu yg kami agaklah... bg yg lom kena , precaution is better