Thursday, June 17, 2010

nurin, basikal dan penumpang

Lama dah basikal ni tak jejak laman umah.

parking di dalam rumah sebelah peti ais di dapur.

tayar basikal dah lama habis angin. pam tak dibeli-beli juga.

tadi ke rumah atuk, pinjam pam tayar cik chai nya.

basikal boleh beroperasi semula.


Ada penumpang juga. Bertudung kerana panas di luar sana.

susah nampaknya dia nak memberi posisi terbaik untuk si penumpang



letak di belakang, ada pulak yang tercicir nanti.



letak depan pula. susah tak de bakul. (bakul barang dah tanggal)



peluk je bear2 ni.


akhirnya. Idea tak seberapa daru saya.

bear2 2 ekor masuk dalam plastik dan gantung pada handle basikal.

:)





cuti sekolah, tak de aktiviti melancong, sebab ibunya tak bercuti. nasib lah anak2 lom pandai meminta2 dibawa bercuti.










.

2 comments:

Wawa said...

haha masuk plastik. nasib baik bear. kalau adiknya dimasuk dalam plastik naya je.

:P

bagus nurin bertudung kerana panas. boleh elak kepala kena kepanasan melanpau.

tapi nanti akan ada orang cakap, panas-panas ni pakai tudung? ehehhe

bina said...

mujur adik2 tak muat masuk plastik.