Wednesday, June 25, 2008

AlFurqan

Post ni khas buat Jaja.

Di sini di selitkan captured of AlFurqan

Kandungan Al Furqan1 ^

Kandungan Al Furqan2 ^
Kandungan Al Furqan3 ^Tuan punya buku sedang menjalankan pembaikan
ke atas AlFurqan1 nya yang dah naik lunyai. ^

Kalau jaja berminat, jaja boleh beli di sini, di AdikbijakdotCom

Jaja dah email power point ke zalifahjaja @ yahoo.com. betul ke emel nih?????

1 comments:

sarahaiman@iowa said...

Salam k.bina..
Wah...excited btl bile tiba2 bukak blog nih ade entry khas utk jaja..thanx ye k.bina :)
Ooo..mcm ni rupe al-furqan eh..mmg lain n beza betul dgn iqra'..tulisan yg furqan 1 tu pun besa2..jelas dan terang..sennag budak nk follow..hmm..nnti jaja cek-out website tuh..
Psl power point tu..betul add. jaja zalifahjaja@yahoo.com..tp jaja tak terima pun emel from k.bina..bile k.bina send ye?mintak tlg k.bina resend blh?tq soooo much!!!really appreciate it..:)