Friday, June 27, 2008

Rezeki lagi

Dalam seminggu ni, balik kerja aku collaps manjang. Kebetulan abang kerja shif petang. Bila dia balik memang aku tak terbangun untuk teman dia makan or paling2 tidak buat air milo untuk dia.

Semenjak aku mengandungkan Adam tahun lepas aku tak boleh cium bau Ambi Pure Spray kat dalam bilik tu, makanya kena tutup sampai la bulan lepas baru la abang pasang balik barang tu. Tapi 2 hari lepas aku jadi tak tahan sangat dengan bau dia.

Aku kan diet, aku amik JDM5, tapi napa tummy stay gitu jek. pastu harus la kalau makan tu aku tak rasa lapar, tapi aku nak cari makanan manjang je ni.

Pelik.

Then pagi semalam pepagi sampai opis perut dah berkeroncong pelbagai irama. Aku cari nasi lemak pepagi.

Macam2 aku pikirkan kat kepala ni, macam2 simptom.

By tengahari, aku buat test..............


Alhamdulillah...

double line, mean: positif.

Apa pun aku kena confirm kan dengan yang pakar.

Nanti kalau doktor tanya, bila last period?

4 bulan yang lalu.

camna nak kira tu.

hei... Adam masih terlalu kecil, tapi aku doa semoga dia pandai bawa diri.

2 comments:

sarahaiman@iowa said...

wah k.bina pregnant???alhamdulillah rezeki bertambah lg..jaga diri baik2 ye..
p/s: knp last peod 4bln yg lps?peod k.bina mmg jenis tak normal ke?

bina said...

tak pernah tak normal cenggini.bajet2 ingat sebab breastfeeding. last2 tersangkut. syukur dan terimalah dengan redha

:)